Hei, og velkommen til vår hjemmeside! Vi er glade for å se deg. Vårt mål er å gi deg den nyeste og mest verdifulle informasjonen i artikler. Vi håper du har det bra her og deler tankene dine i kommentarfeltet.

Snakk med en spesialist

Quantabyte | Personvernpolicy

På dette nettstedet er en av våre hovedprioriteringer personvernet til våre besøkende. Dette personvernpolicydokumentet inneholder typer informasjon som Samlet og registrert på nettstedet og hvordan vi bruker det.

Hvis du har flere spørsmål eller trenger mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, ikke nøl med å kontakte oss.

Denne personvernerklæringen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de delte og / eller samler inn på nettstedet. Denne policyen gjelder ikke for informasjon samlet offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du vår personvernpolicy og godtar vilkårene.

Loggfiler

Nettstedet vårt følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene registrerer besøkende når de besøker nettsteder. Alle hostingfirmaer gjør dette og er en del av hosting service analytikere. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer IP-adresser (Internet Protocol), nettlesertype, Internett-leverandør (ISP), dato og tidsstempel, henvisnings- / utgangssider og muligens antall klikk. De er ikke knyttet til noen personlig identifiserbar informasjon. Formålet med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser rundt på nettstedet og samle demografisk informasjon.

Rettigheter for CCPA-personvern

Under CCPA, blant andre rettigheter, har forbrukere i California rett til å:

Be om at en bedrift som samler inn forbrukernes personopplysninger, avslører kategoriene og spesifikke personopplysninger som selskapet har samlet inn om forbrukere.

Be om at en bedrift sletter personopplysninger den har samlet inn om forbrukeren.

Personvernrettigheter GDPR

Vi ønsker å sikre at du er fullt klar over alle dine databeskyttelsesrettigheter. Hver bruker har rett til følgende:

Rett til tilgang - Du har rett til å be om kopier av dine personlige data. Vi kan kreve et lite gebyr for denne tjenesten.

Rett til korrigering - Du har rett til å be om at vi korrigerer all informasjon som du mener er unøyaktig. Du har også rett til å be om at vi kompletterer informasjon som du mener er ufullstendig.

Rett til sletting - Du har rett til å be om at vi sletter dine personlige data under visse forhold.

Rett til begrensning av behandling - Du har rett til å be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger under visse forhold.

Rett til å protestere mot behandling - Du har rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger under visse betingelser.

Rett til dataportabilitet - Du har rett til å be om at vi overfører dataene vi har samlet inn til en annen organisasjon eller direkte til deg, under visse forhold.

Hvis du sender en forespørsel, har vi en måned på oss til å svare deg. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere våre retningslinjer for personvern fra tid til annen. Derfor anbefaler vi deg å gjennomgå denne siden med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut en ny policy personvern på denne siden. Disse endringene trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller forslag om våre retningslinjer for personvern, ikke nøl med å kontakte oss.

  • {Aadmidlo}